Opholdstyper

Vi tilbyder forskellige opholdstyper som beskrevet nedenfor. Alle opholdene kan bestilles alle ugens 7 dage, og alle opholdene inkluderer morgenbuffet.​

Weekendophold

Trænger I til at komme væk fra hverdagen og nyde en enkelt overnatning i et afstressende miljø, kan I vælge et weekendophold. Her får I eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage når i ankommer samt en lækker 3-retters menu til aften som kokken sammensætter.

Fra kr. 775,- pr. person.

Forlænget weekendophold

Er en enkelt overnatning ikke nok, kan I vælge et forlænget weekendophold. Vælger I dette ophold får I eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage på ankomstdagen samt middag med 1 ret til aften. Den efterfølgende aften byder vi på en lækker 3-retters menu. Begge dele sammensat af kokken.

Fra kr. 1100,- pr. person..

​Golfophold

Nyder I at spille golf når I skal hjemmefra og slappe af, så kan dette golfophold være noget for Jer. Vi har sammensat et 2-dags ophold der indeholder green-fee til vores egen golfbane, Trehøje golfbane samt Holstebro golfbane. Derudover lyder forplejningen på en 2-retters menu sammensat af kokken begge aftener. Opholdet kan også forlænges til et 3-dags ophold.

Fra kr. 1600,- pr. person.​

Miniferie

Miniferien består af 2 overnatninger hvor begge dage byder på en 2-retters middag til aften, som kokken sammensætter.


​Fra kr. 1000,- pr. person.

Montørophold

Et helt specielt tilbud sammensat til montører, som har brug for at overnatte i forbindelse med arbejdet. Opholdet kan bestilles en enkelt dag, en hel uge eller over en længere periode. Ud over overnatning i enkeltværelse indeholder dette tilbud en 2-retters menu om aftenen samt en god madpakke som udleveres næste morgen.

Fra kr. 775,- pr. person.​

Her ligger vi​...

​Firma:

Borbjerg Mølle Kro & Hotel

​Telefon:

+45 97 46 10 10

tripadvisor-logo findsmiley fb