​Hvidvin

Huset´s Hvidvin: Chardonnay, Australien

De fuldmodne druer giver her en cremet og aromatisk hvidvin med en lækker aroma af tropisk frugt. Vinen er ganske fyldig og kombinerer elegant den bløde fylde med et flot, frisk pift af citrus.

Glas kr. 65,-

½ fl. kr. 140,-

1/1 fl. kr. 245,-

Dopff au Moulin, Riesling Traditionelle, Alsace

Riesling er uden sammenligning den mest kendte af Alsace’s druesorter. Den friske, mineralske stil er karaktertræk, der har medvirket til områdets berømmelse. Dopff au Moulin Riesling tilbyder en elegant frugtagtig aroma med bl.a. lemon, grape og fersken, men også noter af hvide blomster. Smagen er tør, intens og frisk, med god fyldig struktur.

½ fl. kr. 168,-

1/1 fl. kr. 288,-

Chablis, Laroche, Frankrig

Farven er let gylden og aromaen indeholder både grapefrugt og abrikos. God balance mellem mineralsk smag og den gode finesse. Smagen indeholder citrus og blomster, ender med en lang eftersmag

kr. 428,-

Cape Mountain, Chenin Blanc, Sydafrika

Lys gylden farve, en frisk frugtagtig bouquet, samt en let sødme og behagelig velafbalanceret smag

kr. 268,-

Carta Vieja, Sauvignon Blanc, Chile

En meget spændende fyldig hvidvin, der er fadlagret på amerikanske egetræsfade, hvilket giver en dejlig frisk smag, samt en let tørhed

kr. 278,-

​Hans Baer, Riesling, Rheinhessen, Tyskland

Bouquetten er ganske diskret og frisk, men klart drevet af frugt med præcise noter af hvide ferskner, mirabeller og hints af lime og frisk kiwi. Smagen er saftig og blød med masser af hvid fersken, gule æbler og stenfrugter, velafbalanceret med stor friskhed og vitalitet, som er så typisk for Rieslings kendetegn.

kr. 278,-

Fortant, Chardonnay, Frankrig

Duften er kraftig og raffineret, med intens aroma af pærer, figner, ananas og ristede hasselnødder, der diskret rundes af med toner af honning. Smagen er blød og cremet, med behagelig livlighed, toppet med noter af figner og vanille.

kr. 278,-

Her ligger vi​...

​Firma:

Borbjerg Mølle Kro & Hotel

​Telefon:

+45 97 46 10 10

tripadvisor-logo findsmiley fb