Rødvine​

Huset Elefantastiske Rødvin. Shiraz/Merlot, Australien

Vinen har en flot, rød farve og en indtagende duft af moden frugt og krydderi. Smagen er velafbalanceret, ganske kraftig og giver en god fornemmelse af fylde på tungen. En rigtig lækker all-roundvin, der kan nydes til stort set enhver kødret.

Glas kr. 65,-

½ fl. kr. 140,-

1/1 fl. kr. 245,-

Carta Vieja, Merlot, Chile

Denne vin har en særdeles behagelig smag, som skyldes de fordelagtige betingelser, der findes i Maule dalen. Vinen er blød, men dog med en usædvanlig fyldig smag med en tydelig aroma af den ædle Merlotdrue.

½ fl. kr. 158,-

1/1 fl. kr. 278,-

Whinfield Estate, Zinfandel, Californien

Whinfield Estate Zinfandel er medium fyldig, rig på aroma af brombær og ribs, med et strejf af krydderier. Den frugtfyldte bærsmag og sorte peber trænger igennem i den lange eftersmag.

kr. 288,-

Viña Herminia, Tempranillo, Rioja - Spanien

Vina Herminia Tempranillo har en flot klar, kirsebærrød farve. Dejlig indtagende frugtet bouquet, med fine bærnuancer og lidt træ. Smagen er ungdommelig, robust og kødfuld og afrundet med vanille/træ. Fin længde!

kr. 298,-

Côtes du Rhône, Jérôme Quiot, Frankrig

Jérôme Quiot Côtes du Rhône har en dyb rød farve og aromaer af solbær og brombær. Smagen er frisk, med god og vedholdende tannin, der bliver blødere med tiden.

kr. 278,-

Menicucci, Alzavola Rosso, økologisk, Italien

Alzavola Rosso betragtes ”easy drinking” takket være de rige tanniner og lækre fløjlsbløde og mørke frugtsmag med kirsebær og blommer. Vinen har en aromatisk duft der både er intens og delikat. Smagen spænder fra moden til bitter frugt, fra vilde blomster og frugter og ender med læderagtige noter.

kr. 318,-

Valpolicella Ripasso Superiore, Monte Zovo, Italien

Vinen er en symfoni af farver og dufte, hvor hvert element transmitterer følelser og fornemmelser stadig mere uventet og overbevisende for at begejstre dem, der har fornøjelsen af at nyde den. Smagen er frugtrig med noter af vanille og behagelig blød tannin.

kr. 318,-

Château de Roques, Puisseguin, St. Emilion - Frankrig

Château de Roques er beliggende i Puisseguin Saint Emilion, en “Satelitkommune” til Saint Emilion. Vinifikationen og lagringen foregår på traditionel vis. Vinen er elegant, raceren, med en duft, der domineres af modne frugter. Den lange eftersmag tiltaler kendere, der gerne lader denne vin lagre for at blive helt perfekt.

kr. 318,-

Hesketh, Barossa Valley Shiraz, Australien

Farven er dyb rød med violette reflekser. Den har en duft af blommer, chokolade, vanilje og cedertræ. Den har en taninrig og kraftfuld smag uden at være for kraftig. Med kirsebær frugt og en anelse eg i undertonerne.

kr. 348,-

Châteauneuf-du-Pape, Domaine du Vieux Lazaret, Frankrig

Chateauneuf-du-Pape Rouge har en en dyb karmoisinrød farve og en aroma af modne mørke bær og krydderier. Smagen er blød og vedvarende med god fylde. Vinen er fadlagret i 18 måneder på helt nye egetræsfade fra Midtfrankrig.

kr. 468,-

Her ligger vi​...

​Firma:

Borbjerg Mølle Kro & Hotel

​Telefon:

+45 97 46 10 10

tripadvisor-logo findsmiley fb