​Velkomst, champagne og Rosé

Velkomstdrinks

Fersken Champagne - min 4 pers

Mousserende vin med en vidunderlig smag af fersken.

Glaskr. 40,-

Kir Royal - min 4 per

Mousserende vin med en vidunderlig smag af solbær

Glaskr. 40,-

Hyldeblomst med bobler

Mousserende cocktail med frisk smag af hyldeblomst el. fersken

Glaskr. 40,-

Børnevelkomstdrink

kr. 25,-

Champagne & andre mousserende vine

Louis Perdrier Brut, Frankrig

Lys gul farvemed et let grønt skær. Smagen er frisk og frugtagtig

¼ fl. kr. 88,-

1/1 fl. kr. 278,-

Asti Spumante, Zonin, Italien

Den klassiske mousserende vin fra Piemonte i Italien. Det er udelukkende Moscato Bianco druen, der anvendes og den giver vinen dens karakteristiske skønne frugtagtige aroma. Vinen har en blød smag der ikke er overdrevet sød, men tilpas frisk og frugtagtig. Perfekt afbalanceret med god lang eftersmag. Aromaen er intens og rummer Moscatodruens karakteristiske og naturlige duft.

kr. 298,-

Baccorosa, Vino Spumante - Zonin, Italien

Mousserende rød dessertvin. Vinen har en medium lys rosa farve og flotte små bobler. Frugtrig aromatisk sødlig duft af blomster og krydderurter og en behagelig frisk smag med lækkert sødt og mediumfyldigt præg af modne røde bær og tørrede aromatiske frugter.

kr. 298,-

Moscato, Conti d’Elsa, Italien

Moscato er den klassiske mousserende vin fra Piemonte i Italien. Det er udelukkende Moscato Bianco druen, der anvendes og den giver vinen dens karakteristiske skønne frugtagtige aroma

kr. 298,-

Lanson, Fransk Champagne Demi-Sec, Frankrig

​Denne er en blanding af mere end 50 forskellige crus, som giver vinen rigdom og karakter. ​Dominansen af Pinot Noir-druen giver den vitalitet og en vedvarende bouquet, og Chardonnay bibringer den et gyldent skær og giver den skarphed. Mere end 3 års flaskelagring sikrer den er fuldkommen.

kr. 498,-

Rosé

Fortant, Merlot Rosé, Frankrig

Denne Fortant Merlot Rosé har en klar rosa farve. Aromaen er behagelig intens, og indeholder toner af røde frugter og en elegant sødme. Smagen er fyldig og sød med en dejlig frisk-hed. Fortant Merlot Rosé er velegnet til en afslappet lejlighed med venner. Ideel som aperitif og perfekt til søde og krydrede salater samt asiatiske retter.

Glas kr. 65,-

½ fl. kr. 168,-

1/1 fl. kr. 278,-

Her ligger vi​...

​Firma:

Borbjerg Mølle Kro & Hotel

​Telefon:

+45 97 46 10 10

tripadvisor-logo findsmiley fb