Dyrene på kroen

Dyrene på kroen

Her på kroen elsker vi dyr og har derfor mange forskellige, som går på kroens omkringliggende græsarealer. Overnattende børn og øvrige gæster har mulighed for at deltage i den daglige morgenfodring, hvor alle dyrene håndfodres. Husk blot at meddele, at I ønsker at deltage, dagen i forvejen.

​​

Emuer

Vore 2 emuer Olga og Uluru er oprindeligt hjemmehørende i Australien. Hannen har en brummelyd, medens hunnen kommer med trommelyde. Flere af vore overnattende "kubuka-gæster", har forvekslet lyden med en trommelyd fra den afrikanske bush. Hvert år i februar lægger Olga æg. Det er flotte mørkegrønne æg lidt mindre end strudseæg. Når hun har lagt en redefuld, begynder han at udruge dem, hvilket tager 62 dage. I denne periode indtager han kun lidt mad og drikke.

Lamaer

Vore lamaer stammer fra Peru i Syd-amerika. Bonnie er født i 2007, og hun er mor til Beauty, født i 2011. 12. maj 2012 fik Bonnie et nyt sødt lille føl, Tiki.

Geder

Gederne Mads og Speedy er venligt blevet doneret til os, de er meget tamme og snaksagelige.  

Gæs

Vore gæs er ret aggressive, selv når vi fodrer kan de finde på at jagte os og nappe.​

Alle dyrene er så tamme, at de kan håndfodres, dog med forbehold med gæssene. 

Æsler

Vore 2 voksne æsler samt  den lille nye æselføl (juli 2019) har en meget karakteristisk skryden, der kan minde om den lyd, en elefant kommer med. Ofte er deres skryden medvirken til at skabe den rette safaristemning i BOMA'en, som støder op til æsel folden. 

Udover disse "tamme" dyr er der katte, svaner og et rigt fugleliv, hvor nattergalen bl.a. kan høres i forsommeren.

Overnatter I på kroen, så deltag gerne i morgenfodringen af dyrene ...

Her ligger vi​...

​Firma:

Borbjerg Mølle Kro & Hotel

​Telefon:

+45 97 46 10 10

tripadvisor-logo findsmiley fb