For børn

For Børn

Kroens områder er fyldt med spændende oplevelser for både børn, voksne og barnlige sjæle. Det er naturligvis en oplevelse i sig selv, at se stedet, naturen og dyrene men det er sandelig også en oplevelse at benytte sig af de spændende udendørs aktiviteter.

Natuerlegeplads

En dejlig legeplads med gynger, svævebane, klatrestativ, balance-stubbe, udskåret træ-krokodille og et trætog. Derudover er der mulighed for at svinge sig over bækken i et reb, eller balancere over bækken på en træstamme.

Trækfærge

Tag trækfærgen over til øen i søen. På "Madagascar" som øen hedder, er der forskellige dyrespor som skal findes og man skal selvfølgelig også gætte hvilke dyr de stammer fra.

Jorden er giftig bane

En sjov bane, hvor det som titlen beskriver gælder om at gennemføre banen uden på noget tidspunkt at sætte foden på jorden. Det er slet ikke så let ...​​

foto 42small

Barfods- og sansesti

Stien er anlagt med henblik på at skærpe andre sanser end brug af øjet. Giv fødderne, som normalt er indespærret i sko en stor del af dagen, en anderledes oplevelse. Man kan gå på flere forskellige underlag, bl.a. sand, kogler, mudder, mos, lama-caca, flis sten og strandskaller, hvilket styrker muskler og gir gang i blodomløbet – det er sundt og dejligt.

​Hængebroen

Kravl op i træet og tag hængebroen hen over krebsesøen.

Stedet for familier, børn og barnlige sjæle ...

Her ligger vi​...

​Firma:

Borbjerg Mølle Kro & Hotel

​Telefon:

+45 97 46 10 10

tripadvisor-logo findsmiley fb