Boma

Boma

Boma'en er et 8-kantet pælehus i afrikansk stil med stor terrasse ud over krebsesøen. Her får man virkelig følelsen af at være langt ude i bushen, idet beliggenheden er helt unik.

Adgangsvejen hertil er en sand junglesti, og krattet i den tidligere tørvemose gør området til et fantastisk fugleeldorado. Fuglekoret kombineret med lyde fra de omkringliggende folde, hvor kroens lamaer, æsler, geder og emuer går på græs, fuldender den enestående naturoplevelse.

Boma'en giver mulighed for en helt speciel oplevelse til både familier, klubber og firmaer men er også fantastisk til anderledes foredrag og kurser, som kræver koncentration ud over det sædvanlige. Boma'en kan også benyttes som festlokale til max. 55 personer.​

I Boma'en er der plads til op ca. 16 hængekøjer, som hænger ud fra den store bærende midterstolpe i huset. Langs ydervæggene er der faste slagbænke med hynder, der kan anvendes som siddepladser og omdannes til sovepladser om natten. Huset er åbent i siderne, så I fuldt ud kan nyde den helt fantastiske natur Boma'en er omkranset af og på den måde kan stille og roligt kan slumre ind til lyden af fuglenes sang. I tilfælde af regn og rusk kan huset lukkes helt ved at nedrulle det imprægnerede hørlærred, som er monteret langs alle ydervægge.

Vælger I at overnatte i Boma'en medbringer i selv soveposer.

Der er el og vand i Boma'en, og i umiddelbar nærhed ligger en toiletbygning med toiletter og håndvaske. I Golfhuset, der ligger 200 m. fra Boma'en, er der tillige toilet og badefaciliteter samt sauna.​

Boma priser:​

​Overnatning v/min. 8 personer

Pr. pers. kr. 250,- ​

Morgenbuffet i kroens restaurant

Pr. pers. kr. 80,- ​

Boma-kurv (i forbindelse med overnatning i Boma)

Pr. pers. kr. 180,- ​

Boma-kurv (ved arrangement uden overnatning i Boma)

Pr. pers. kr. 280,- ​

​Overnatning i Boma'en er incl. håndklæder. Børn kan overnatte gratis i medbragte soveposer, og betaler kun 45 kr. for morgenbuffet. Ovenstående priser pr. person gældende hvis I selv sørger for oprydning. Hvis vi skal stå for oprydning, tillægges merpris.

Boma-kurven indeholder:

3 slags kød, mixed salat med dressing, kartoffelsalat, flutes og ½ fl. vin.

I tænder selv op i grillen og tilbereder selv maden.

Nyd en nat i en hængekøje, midt i naturen og vågn op til fuglesang...

Her ligger vi​...

​Firma:

Borbjerg Mølle Kro & Hotel

​Telefon:

+45 97 46 10 10

tripadvisor-logo findsmiley fb