Om Borbjerg Mølle

Velkommen til "En tur ind i et eventyr af historie, smags- og naturoplevelser"​

Borbjerg Mølles Historie​

Borbjerg Mølle's historie går mere end 600 år tilbage, og der har ligeså længe været registreret erhverv på stedet. Det gør Borbjerg Mølle til en af Danmarks ældste virksomheder. Den gamle vandmølle kører stadig, og leder vandet fra Møllesøen gennem Hellegaard Å ud i Limfjorden, som den altid har gjort.


Borbjerg Mølle Kro & Hotel rummer næsten alt, hvad hjertet kan begære, og har virkelig meget at byde på til børnefamilier, firmaer og udflugter samt perfekte og romantiske rammer for eksempelvis brudepar. Den antikke, historiske og atmosfæriske stil er bevaret i alle kroens lokaler og opholdsrum samt på de individuelt indrettede værelser, som er beliggende i de gamle gæstestalde. Fra både lokaler, værelser og terrasser er der en virkelig skøn udsigt over sø, vandløb, eng eller skov. En hel unik beliggenhed for naturelskeren.

I køkkenet tilbereder de faguddannede kokke lækre menuer, lige fra specielle ønsker for den kræsne gane til det uformelle og traditionelle. Restauranten har åbent alle dage året rundt pånær i ugen mellem jul og nytår.


De gamle mølletraditioner, bestående af udbredt gæstfrihed og beværtning med god mad og drikke, er stadig gældende på Borbjerg Mølle Kro & Hotel.

"Et besøg på kroen er som at træde ud af hverdagens stress og jag... ​

På Borbjerg Mølle Kro

er der altid rart at bo.

Skal du være rigtig glad

så kom og smag vores mad

Altid smilende gæster

til alle vore mange fester.

Om søndagen vi bager

de aller lækreste kager

Naturen her er så smuk

af de fleste gir et lille suk.

Så kom forbi vores dejlige sted

det er der virkelig noget ved."

Her ligger vi​...

​Firma:

Borbjerg Mølle Kro & Hotel

​Telefon:

+45 97 46 10 10

tripadvisor-logo findsmiley fb