Bush Camp og Toguna

Bush Camp

Endnu en mulighed for at overnatte på "afrikansk" på møllens arealer. I bushen tæt ved Boma-søen og den vestafrikanske Toguna ligger vores Bushcamp, som består af 2 dobbeltværelser med toilet og varmt badevand samt et lille opholdsrum med bord og slagbænk til overnatning så ialt 5 personer kan overnatte her. ​

En hyggelig oplevelse til dem der ønsker at være tæt på naturen. I togunaen er der mulighed for at slappe af i de 2 hængekøjer eller sidde på de udskårne træstubbe og nyde et lille måltid, som eksempelvis kan være en af vore picnic kurve eller en Bush-grill-kurv. Der er el-varme i Bushcampen samt parkering til 1 bil eller 2 mc-er tæt ved.

Ideen til Bush Camp og Togunaen er kommet under Esthers rejser i Afrika. Bushcampen er til overnatning, medens Togunaen blot er til afslapning. Her er der mulighed for at bestille en Bush-grill-kurv, såfremt I vil foretrække dette frem for at spise i restauranten.​

Toguna

​Togunaer findes i det vestafrikanske land Mali, hvor Dogon folket bor.​

I enhver Dogonlandsby er den vigtigste bygning en Toguna; en lav bygning med 8 piller i træ, et tag dækket med adskillige lag "milletstrå" og ofte dekoreret med kunstfærdige motiver om de første 8 forfædre. I landsbyens Toguna bliver alle vigtyige beslutninger taget af de ældste mænd, som enerådigt bestemmer. Det er også stedet, hvor erfaring gives videre til næste generation og hvor der veksler historier og nyheder. 

For det meste bliver der nu nok mest slappet af og tygget kolanødder. For at forhindre mændene i at rejse sig op, når diskussionerne går højt, er bygningen så lav, at det er kun muligt at sidde ned. På den måde dæmpes gemytterne væsentligt.

Endnu en bid af Afrika på Borbjerg Mølle Kro & Hotel...

Bush Camp priser:​

​Overnatning i Bush Camp 2 personer

kr. 1075,- ​

Pris for ekstra opredninger

kr.  275,- ​

Kubuka kurv indeholdende møllegryde m/ kartofler, mixed salat, dressing, flutes og ½ fl. vin

Pr. pers. kr. 280,- ​

Bush-grill kurv indeholdende 3 slags kød, mixed salat, dressing, flutes, kartoffelsalat og ½ fl. vin. I griller selv.

Pr. pers. kr. 280,- ​

​Børn under 10 år kan overnatte gratis i forældres seng eller i egen medbragte sovepose og liggeunderlag, her betales kun 45 kr. for morgenbuffet.

Ved overnatning i Kubuka eller Bush Camp er der mulighed for at spise ved disse, hvis I vil foretrække dette frem for at spise i restauranten.

Her ligger vi​...

​Firma:

Borbjerg Mølle Kro & Hotel

​Telefon:

+45 97 46 10 10

tripadvisor-logo findsmiley fb