Tidligere kroejer Esther Jensen

Esther Jensen

I 1987 købte Esther og Carl Jensen Borbjerg Mølle Kro & Hotel, og selvom Carl døde i 2005 fortsatte Esther som kromutter frem til 1. maj 2018.

I de 31 år Esther var på kroen gennemgik stedet en større 

renovering af både krostuer, værelser, udenoms arealer, etablering af golfbane samt de mange afrikansk inspirerede tiltag. 

Med Esthers besøg i mere end hundrede forskellige lande og territorier har hun hentet inspiration til at give kroen et anderledes og eksotisk præg. Engang var kroen kendt for den gamle vandmølle, som stadig er kendetegnet, men Esther fik også sin store forkærlighed for Afrika, med hjem og omsat unikke oplevelser på kroen, så den også blev kendt som ”Det jyske Afrika”.

Udover Esthers lange kroliv, er hun stadig bestyrelsesmedlem i SOS Børnebyerne, og holder i den forbindelse mange foredrag om sit arbejde for denne organisation. Hun kan bookes til foredrag - og kan også bookes til foredrag her på kroen. 

I 2005 efter mandens død, besluttede Esther ​sig for at gøre noget i sit liv som hun aldrig havde gjort før. I en alder af 55 år tog hun kørekort til motorcykel, købte sig en Harley Davidson og har siden kørt motorcykel i over 50 lande. Alle disse spændende oplevelser fortæller Esther også gerne om i foredrag - hvilket naturligvis også kan bookes her på kroen. ​

Læs også Esthers bog fra 2014, hvor hun gennem 100 sider, fortæller om sit liv som kromutter, sine rejser og mc rejser. En fortælling om hvordan man ved at tage kørekort til motorcykel kan påbegynde en ny livsstil, når man som 55 årig bliver enke efter 32 års ægteskab og på denne måde bevæger sig ud i en verden fyldt med nye oplevelser.

Bogen kan købes hos Bog & Ide, Nørreportcentret, Holstebro, Vildbjerg boghandel, Boligtextil i Aulum, på Borbjerg Mølle Kro & Hotel eller ved at kontakte Esther selv via www.estherjensen.dk. Pris 98 kr.

Kan bestilles på info@borbjergmill.dk eller på tlf. 97461010

Ved forsendelse tillægges et gebyr på 30 kr.

Titlen er: Når der lukkes en dør - åbnes en anden.

Se præsentation af bogen her.​​

Her ligger vi​...

​Firma:

Borbjerg Mølle Kro & Hotel

​Telefon:

+45 97 46 10 10

tripadvisor-logo findsmiley fb