Kubuka

Kubuka

Kubuka betyder god udsigt, og det er der skam også fra luksusteltene i den gamle bøgeskov. På plateauer oppe i træerne har vi rejst safaritelte med en skøn udsigt. Teltene er indrettet som hotelværelser og giver virkelig mulighed for at opleve den perfekte bush stemning.

Vi har 2 forskellige:​​

Leoparden

ER DESVÆRRE IKKE DISPONIBEL PT

Er bestående af 1 telt, og er beliggende ved dyrefoldene tæt ved Møllesøen. Her er varmt vand, kemisk toilet, bruser og el. Til denne kubuka hører en lille "gangbro". Her man man sidde, godt gemt i sivene, helt ud til Møllesøen og nyde udsigten i specielt designede afrikanske stole.

Zebraen

Er bestående af 2 telte, og er velegnet til familier med børn. Det ene telt er indrettet med dobbeltseng, og det andet telt med 2 separate senge. Her er kemiske toilet, ingen el og vand, belysningen består i stedet af levende lys. Udsigten ud over søen er helt vidunderlig, og nedenfor er en gangbro til en terrasse ude i søen.

​Mere afrikansk kan det ikke blive på disse breddegrader...​

Kubuka priser:​

​Overnatning i kubuka 2 personer

kr. 1075,- ​

Pris for ekstra opredninger

kr.  275,- ​

Bush-grill kurv indeholdende 3 slags kød, mixed salat, dressing, flutes, kartoffelsalat og ½ fl. vin. I griller selv.

Pr. pers. kr. 280,- ​

​Børn under 10 år kan overnatte gratis i forældres seng eller i egen medbragte sovepose og liggeunderlag, her betales kun 45 kr. for morgenbuffet.

Ved overnatning i Kubuka eller Bush Camp er der mulighed for at spise ved disse, hvis I vil foretrække dette frem for at spise i restauranten.

Her ligger vi​...

​Firma:

Borbjerg Mølle Kro & Hotel

​Telefon:

+45 97 46 10 10

tripadvisor-logo findsmiley fb