Opholdstyper

Vi tilbyder forskellige opholdstyper som beskrevet nedenfor. Alle opholdene kan bestilles alle ugens 7 dage, og alle opholdene inkluderer morgenbuffet.

WEEKENDOPHOLD

Trænger I til at komme væk fra hverdagen og nyde en enkelt overnatning i et afstressende miljø, kan I vælge et weekendophold. Her får I eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage når i ankommer samt en lækker 3-retters menu til aften som kokken sammensætter. Fra kr. 775,- pr. person.

FORLÆNGET WEEKENDOPHOLD

Er en enkelt overnatning ikke nok, kan I vælge et forlænget weekendophold. Vælger I dette ophold får I eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage på ankomstdagen samt middag med 1 ret til aften. Den efterfølgende aften byder vi på en lækker 3-retters menu som kokken sammensætter. Fra kr. 1100,- pr. person.

GOLFOPHOLD

Nyder I at spille golf når I skal hjemmefra og slappe af, så kan dette golfophold være noget for Jer. Vi har sammensat et 2-dags ophold der indeholder green-fee til vores egen golfbane, Trehøje golfbane samt Holstebro golfbane. Derudover lyder forplejningen på en 2-retters menu begge aftener. Fra kr. 1700,- pr. person. Opholdet kan også forlænges til et 3-dags ophold. Fra kr. 2200,- pr. person.

MINIFERIE

Miniferien består af 2 overnatninger hvor begge dage byder på en 2-retters middag til aften, som kokken sammensætter.
​Fra kr. 1000,- pr. person.

MONTØROPHOLD

Et helt specielt tilbud sammensat til montører, som har brug for at overnatte i forbindelse med arbejdet.Opholdet kan bestilles en enkelt dag, en hel uge eller over en længere periode. Ud over overnatning i enkeltværelse indeholder dette tilbud en 2-retters middag om aftenen samt en god madpakke som udleveres næste morgen. Fra kr. 775,- pr. person.

Borbjerg Mølle Kro - Borbjerg Møllevej 3, 7500 Holstebro - Telefon: +45 97 46 10 10 - E-mail: info@borbjergmill.dk