Restaurant og Selskab

Har I et ønske om at give Jeres gæster en anderledes oplevelse i forbindelse med et fest arrangement, er Borbjerg Mølle Kro stedet. Vi har 9 selskabslokaler i forskellig størrelse og stil og vi arrangerer alt fra barnedåb, konfirmation og bryllup til udflugter og firmafester.

I skal blot henvende Jer til os, og fortælle om Jeres ønsker og ideer, så hjælper vi med at få alle detaljerne på plads.

RESTAURANT ​

Kroens hyggelige restaurant har åbent alle ugens dage hele året rundt, hvor I både er velkomne til at reservere bord, eller kigge ind uden forudgående reservation. Vi har sammensat et godt menukort med gode traditionelle retter samt en lækker sæson menu. I sommerhalvåret, er der også servering i gårdhaven og på terrassen ud mod Møllesøen.

For at få oplysninger om allergener i vores retter, spørg betjeningen ved bestilling eller kontakt os inden besøget.

​​

SELSKABER ​

For os er det vigtigt, at vi hjælper til at få sammensat et fest arrangement, der følger Jeres ønsker. At give Jer mulighed for at vælge præcis den menu sammensætning I ønsker, de farver I ønsker og medvirkende til, at I får en helt uforglemmelig fest. Vores store ekspertise, det gode køkken og de fantastiske omgivelser er den perfekte cocktail til en god fest.

Vi leverer også gerne ud af huset!​

UDFLUGTER

Med historien, atmosfæren og beliggenheden er kroen et meget populært udflugtsmål til såvel store som små busselskaber. Til dette formål har vi sammensat en god husmands-, herremands-, eller baronmenu til konkurrencedygtige priser. Esther fortæller også gerne om kroens historie, hendes arbejde i SOS børnebyerne eller om hendes utallige mc-ture, hvis dette ønskes.

PICNIC KURVE

Ønsker I at nyde naturen på tæt hold og få sanserne udfordret, mens I spiser, kan der bestilles picnic kurve som nydes i det fri. Tillader vejret ikke at maden nydes på en af bænkene, er der mulighed for at sidde i teltet under BaoBab træet eller i den afrikanske Toguna. (Læs mere om disse muligheder under menuen 'Afrika').​

Kroen har åbent alle ugens 7 dage hele året rundt ...

I vinterhalvåret er køkkenet åbent til kl. 20, dog til kl. 21 på lørdage og når der er selskaber.

Restauranten er dog lukket i dagene mellem jul og nytår ... (23.dec - 2.januar, begge dage incl.)

Borbjerg Mølle Kro - Borbjerg Møllevej 3, 7500 Holstebro - Telefon: +45 97 46 10 10 - E-mail: info@borbjergmill.dk