Stier

Med den smukke og virkelig idylliske placering kroen har, giver det mulighed for ro til sjælen med en skøn gå tur på en af de 4 stier.

NATURSTIEN

Stien, som er flisbelagt, er knap 2 km og går rundt om Møllesøen i et afvekslende terræn. En dejlig tur, hvor stien flere steder går helt ned til søkanten. På denne tur kan man nyde udsigten til svanerne der glider forbi på søen eller være heldig at se en af svanerederne.

Der er et rigt fugleliv i området, og i forbindelse med årets nattergaletur, som foregik en kølig juni aften, hørtes ikke mindre end 31 forskellige fuglestemmer ved at gå rundt omkring møllesøen: Fiskehejre, knopsvane, gråand, musvåge, blishøne, hættemåge, sølvmåge, ringdue, gøg, landsvale, bysvale, hvid vipstjert, gerdesmutte, rødhals, nattergal, solsort, sangdrossel, kærsanger, rørsanger, tornsanger, havesanger, munk, gransanger, løvsanger, musvit, allike, råge, stær, bogfinke, gulspurv samt rørspurv

JUNGLESTIEN

En godt 2 km. lang sti anlagt omkring golfbanen og tørvemosen. Dette er en hyggelig og lidt udfordrende sti, der også byder på meget sjov undervejs i form af opstillede opgaver langs ruten. Det er også på denne tur man finder jorden er giftig banen, naturfitness området samt trækfærgen til øen i søen. Tag trækfærgen til den anden side og find/gæt de forskellige dyrespor på øen.

HJERTESTIEN

Denne bruges som en forlængelse af naturstien og er på yderligere 3 km. En dejlig tur for dem der gerne vil gå lidt længere eller have en god løbetur. Stien følger små mark- og skovveje i området og passerer den meget smukke Borbjerg Holmgård sø.

SANSE OG BARFODSSTI

Vore fødder er indespærret i fodtøj det meste af tiden. På barfods stien kan du gå på forskellige underlag som f.eks  kogler, strandskaller, sand, grus, flis, lama caca, mudder og tang. Stien er anlagt i baghaven tæt ved søen.

Der er intet så skønt som en dejlig gåtur, en skøn natur og frisk luft til hjernen ...

Borbjerg Mølle Kro - Borbjerg Møllevej 3, 7500 Holstebro - Telefon: +45 97 46 10 10 - E-mail: info@borbjergmill.dk