Strabadstur

rundt i ”Det jyske Afrika”​​

En enestående mulighed for at komme rundt i den skønne natur, som kroen er omkranset af, få frisk luft til hjernen og samtidig lære hinanden bedre at kende på en sjov måde.

Vi fastlægger turen til vands, til lands og i luften, og på en sådan måde at alle kan deltage - uanset alder. Turen tager ca. 1½ time, men kan forlænges eller forkortes efter behov.

Man kommer rundt i terrænet omkring Møllen: natur-fitness, trækfærge til øen i søen, hængebro, ”jorden er giftig-banen”, golfbanens puttingbane, naturstier, dyrefolde og meget andet. Praktisk påklædning tilrådes, f.eks. joggingsko. Der vil være mulighed for bad og omklædning bagefter. Hvis I ønsker det, kan I selv inddele holdene (4-8 pers. pr. hold).

Strabadsturen starter i gårdhaven, hvor vi giver instruktion og sætter turen i gang, og udnævner et vinderhold når turen er gennemført. Strabadsturen er gratis.

Efter STRABADSTUREN byder vi gerne på et velfortjent måltid. Det kan f.eks. være en stor buffet med lækre hjemmelavede specialiteter …

Pris pr. person for Møllens buffet kr. 198,-

v/min. 20 pers.

Borbjerg Mølle Kro - Borbjerg Møllevej 3, 7500 Holstebro - Telefon: +45 97 46 10 10 - E-mail: info@borbjergmill.dk