Restaurant og Selskab

Har I et ønske om at give Jeres gæster en anderledes oplevelse i forbindelse med et fest arrangement, er Borbjerg Mølle Kro stedet. Vi har 9 forskellige selskabslokaler i forskellig størrelse og stil og vi arrangerer alt fra barnedåb, konfirmation og bryllup til udflugter og firmafester.

I skal blot henvende Jer til os, og fortælle om Jeres ønsker og ideer, så kommer vi med forslag og hjælper med at få alle detaljerne på plads.

RESTAURANT ​

Kroens hyggelige restaurant har åbent alle ugens dage, hvor I både er velkomne til at reservere bord, eller kigge ind uden forudgående reservation. Vi har sammensat et godt menukort med gode traditionelle retter samt en lækker sæson menu. I sommerhalvåret, er der også servering i gårdhaven og på terrassen ud mod Møllesøen.

For at få oplysninger om allergener i vores retter, spørg betjeningen ved bestilling eller kontakt os inden besøget.

SELSKABER ​

For os er det vigtigt, at vi får sammensat et fest arrangement der følger Jeres ønsker. At give Jer mulighed for at vælge præcis den menu sammensætning I ønsker, de farver I ønsker og at vi er medvirkende til, at I får en helt uforglemmelig fest. Vores store ekspertice, det gode køkken og de fantastiske omgivelser er den perfekte cocktail til en god fest.

Vi leverer også gerne ud af huset!​

UDFLUGTER

Med historien, atmosfæren og beliggenheden er kroen et meget populært udflugtsmål til såvel store som små busselskaber. Til dette formål har vi sammensat en god husmand-, herremand-, eller baronmenu til konkurrencedygtige priser. Esther fortæller også gerne om kroens historie, hendes arbejde i SOS børnebyerne eller om hendes utallige mc-ture, hvis dette ønskes.

PICNIC KURVE

Ønsker I at nyde naturen på tæt hold og få sanserne udfordret mens I spiser, kan der bestilles picnic kurve som nydes i det fri. Tillader vejert ikke at maden nydes på en af bænkene, er der mulighed for at sidde i teltet under BaoBab træet eller den afrikanske Toguna. (Læs mere om disse muligheder under menuen 'Afrika').​

Kroen har åbent alle ugens 7 dage hele året rundt ...

Restauranten er dog lukket i dagene mellem jul og nytår ...

Borbjerg Mølle Kro - Borbjerg Møllevej 3, 7500 Holstebro - Telefon: +45 97 46 10 10 - E-mail: info@borbjergmill.dk