Stjerne Kroer og Hoteller i Danmark ******

Bag klassifikationen "Dansk Hotel Standard" står brancheforeningen Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, som blev stiftet i 1939 og i dag bredt varetager overnatnings- og serveringsbranchens interesse. De udgav i 2011 folderen med betegnelsen "Stjerne-kroer og hoteller i Danmark", hvor man i alt kan opnå 6 stjerner - det er Borbjerg Mølle Kro en af de få der har opnået!

For at være med i dette klassifikationssystem, er der lagt vægt på faciliteter på ude arealer, god beliggenhed i forhold til attraktioner, natur og særlig god udsigt. I stedet for at opnå stjerner for ting som minibar og buksepresse på værelserne, er det altså nogle helt andre ting, der lægges vægt på her. For at være med, skal der dog være bad, toilet og tv på alle værelserne, og hotellet skal have en restaurant.

Borbjerg Mølle Kro er som nævnt, en af de få i Danmark, der har opnået de 6 stjerner, idet man foruden god mad, hygge og ro kan byde på naturfitness, vildmarksbad, sauna, mulihged for jogging- og traveture, faciliteter for handicappede, konference faciliteter, egen golfbane, fiskesø samt legeplads. Noget helt specielt er "Det Jyske Afrika", som kroen gennem de senere år er blevet berømt for.

Når man skal vælge hotel eller kro i forbindelse med ferie, fest eller konference, viser internationale undersøgelser, at der i stigende grad lægges vægt på en klar og enkel beskrivelse af de faciliteter og services, overnatningsstedet kan tilbyde. Med inspiration fra blandt andet USA og internationale rejsearrangøres præsentationsmateriale, har en række hoteller i Danmark udviklet en stjerneklassifikation, Dansk Hotel Standard, som klart og enkelt beskriver de faciliteter og services gæsterne tilbydes. Der er naturligvis lagt afgørende vægt på, at gæsternes forventninger i forhold til præsentationsmaterialet indfries under opholdet.

Borbjerg Mølle Kro - Borbjerg Møllevej 3, 7500 Holstebro - Telefon: +45 97 46 10 10 - E-mail: info@borbjergmill.dk