Vildt aften fred. 5. oktober kl. 18.30

Denne aften byder vi på et stort udvalg af vildtspecialiteter anrettet på buffet.

Forret:

Røget dyre capacio på ruccula salat bund, asparges og parmesan


​Buffet:

Grydestegt vildand m/perleløg og rosmarin.

Krydderbraiseret vildsvin bov m/ rørt fennikel, hvidløg og salvie.

Jægergryde med røget spæk, selleri, porre og gulerod, tilsmagt med kommen.

Vildtsylte m hjemmebagt knækbrød og gremolata

Hot vildtsuppe med bacon og ramsløg, øg og creme fraiche.

Dådyrkølle med kål og rodfrugt kompot.

Hare risotto, krydret med timian, laurbærblade, hvidløg samt tør vermouth.

Sauterede svampe med rosenkål.

Rødkålssalat med vindruer og pekannødder.

Grønkålssalat med æble, appelsin, tranebær og valnødder.

Bønnesalat med bagte rødløg og cherrytomater

Waldorf salat. Tyttebær kompot. Brunede samt ovnbagte kartofler. Saucer & Hjemmebagt brødsortiment.


​Dessertbord:

Møllens æblekage m/ makroner og flødeskum.

Nøddetærte med syrlig vaniljecreme og frisk frugt.

Blåbær gele.

Blomme trifli m/ hasselnøddeflager.

Pris pr. person kr. 398,-

Borbjerg Mølle Kro - Borbjerg Møllevej 3, 7500 Holstebro - Telefon: +45 97 46 10 10 - E-mail: info@borbjergmill.dk