Det sker på Borbjerg Mølle Kro

Vildtaften fredag 27. oktober 2017 kl 18.30

Forret: Fasansylte med hj.bagt knækbrød og gremolata

Buffet: Skovduer med sellerisauce, krydret med rosmarin.

Hertil bagte æbler.

Krydderbraiseret vildsvin med ristet fennikel, krydret med hvidløg og salvie.

Jægergryde med røget spæk, selleri, porre og gulerod, tilsmagt med kommen.

Røget dyrekølle med emmental, hasselnøddekerner og havtornesyltetøj.

Hot vildtsuppe med bacon i tern. Dådyrkølle med kvædekompot og savojkålsruller.

Hare risotto, krydret med timian, laurbærblade, hvidløg samt tør vermuth.

Glacerede kastanier med rosenkål. Rødkålssalat med vindruer og pecannødder

Grønkålssalat med æble, appelsin, tranebær og valnødder. Bønnesalat med bagte rødløg og cherrytomater

Waldorf salat. Tyttebærcompot. Brunede samt ovnbagte kartofler. Saucer. Hjemmebagt brødsortiment.

Dessertbord:

Kastaniemousse med chokolade. Nøddetærte med syrlig vaniljecreme og frisk frugt. Blåbær gele. Bagte marcipanæbler med hasselnøddeflager.

 Pris pr. person 388 kr.

Tilmeld Jer vores nyhedsbrev, så I automatisk holdes opdateret ...​

Borbjerg Mølle Kro - Borbjerg Møllevej 3, 7500 Holstebro - Telefon: +45 97 46 10 10 - E-mail: info@borbjergmill.dk