Juleaftensarrangement

Er du/i nogen af dem, der ofte sidder alene juleaften, men gerne vil nyde en god gammeldags og traditionel jul sammen med andre, så er Borbjerg Mølle Kro måske stedet for jer. På den 600 år gamle kro, er der i den grad de helt perfekte julerammer. Og vi gør vores absolut bedste til, at i får en glædelig jul.

Programmet ser ud som følgende:

14.00 Vi serverer gløgg og æbleskiver. 

Der er god tid til hygge og til at møde de andre julegæster. 


Herefter anbefaler vi en dejlig  gåtur hvor der samles appetit til middagen. Naturen omkring kroen emmer af idyl, helt perfekt til den rette julestemning. Nyd en tur i skoven, omkring golfbanen, rundt om den smukke Møllesø eller nyd blot synet af de mange dyr.

​18.00 Vi byder på en lækker dansk julemiddag med juleand og flæskesteg samt det gode klassiske tilbehør. Til dessert serveres naturligvis ris a la mande med lun kirsebærsauce og mandelgave.

For dem der har lyst er der julesange og dans om juletræet, inden vi hygger resten af aftenen med aftenskaffe, juleknas og småkager

Overnatning i enkelt eller dobbeltværelser og afslutning med morgenmadsbuffet den 25.

Pris for hele arrangementet inkl. overnatning 998 kr. pr. person
​Pris for middag samt aftenskaffe med knas 498 kr. pr. person

Tillæg for enkelt værelse 250 kr.

Tilmeldingsfrist senest den 10. december på tlf. 97 46 10 10 eller info@borbjergmill.dk. BEMÆRK arrangemntet kun bliver til noget ved minimum 40 tilmeldte.

Vi glæder os til at hygge sammen med jer.​

Borbjerg Mølle Kro - Borbjerg Møllevej 3, 7500 Holstebro - Telefon: +45 97 46 10 10 - E-mail: info@borbjergmill.dk