INTERNATIONAL AFTEN 2. FEBRUAR

Tag klodens fremmede kulturer til bords og besøg en verden af smagsoplevelser

Tallerken anrettet forret med Hua Hin Highway rolls

Buffet:

Thailand: Tum Yum suppe med rejer, krydret med koriander, galanga rod, kokos og citrongræs

Sydafrika: Python snack

Polen: Rødvins marineret vildsvin m/ bacon

Australien: Kænguru, krydret med ingefær

Sverige: Elg ruller i flødesauce.

Zanzibar: Boku Boku med oksekød, ingefær, spidskommen, chile og hvidløg.

Etiopien. Berbere-kylling med lime- og persille couscous

Laos: Laotisk agurkesalat krydret med hvidløg og basilikum

Indien: Lamb curry, tilsmagt med nelliker, kardemomme, kanel, ingefær og koriander

Kenya: Zebra bøffer med rodfrugt og timian sauce

Portugal: Bachalhau klipfisk m/piripiri peber og koriander

Tyskland: Sauerkraut med svinekøller

Tyrkiet: Osmannish kebab

Brød- og kartoffelvarianter

Desserter:

Madagascar: Panna cotta med baobab frugt pulver. USA: Mississippi mud pie

Belgien: Cookies med Buffalo orme. Italien: Tiramisu Amaretto. Pris 388 kr

Borbjerg Mølle Kro – mellem Hjerl Hede og Holstebro

Se mere på www.borbjergmill.dk – også om muligheder for overnatninger, f.eks som week-end ophold, som incl. eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage, International buffet, overnatning i delt dobbeltværelse samt morgenbuffet. Pris pr. person 775 kr. Reservation tlf. 9746 1010 eller info@borbjergmill.dk

Borbjerg Mølle Kro - Borbjerg Møllevej 3, 7500 Holstebro - Telefon: +45 97 46 10 10 - E-mail: info@borbjergmill.dk